Asigurari de risc financiar

Garanții

O echipă de consilieri cu experiență în contractele de achiziții publice oferă asistență în parteneriate pe termen lung, pentru gestionarea riscurilor companiilor care colaborează cu statul.

Asigurarea de credit comercial

Reputația, probitatea și bunele practici ale partenerilor de afaceri reprezintă premise optime pentru corecta derulare a contractelor comerciale.

Asigurarea creditului de export


Prin asigurarea creditelor de export, îi sprijinim pe investitorii români în afaceri complexe cu orice tip de parteneri, înlesnindu-le accesul pe piețe cu risc ridicat.

Asigurarea riscului de insolvabilitate/faliment al agenților de turism

Știm că o situație de insolvență este ultimul lucru care ați dori să se întâmple, dar concurența ridicată în turism și mediul de afaceri volatil antrenează nenumărate vulnerabilități ale sistemului, altfel încât orice scenariu trebuie prevăzut în strategia de dezvoltare.

Asigurarea turistică storno


Evenimentele neprevăzute se produc adesea cu puțin timp înaintea plecării într-o călătorie, situatie în care costurile de anulare sunt adesea foarte mari, până la 85-100% din prețul achitat.

Asigurarea de anulare a unui eveniment


Industria contemporană a organizării de evenimente a cunoscut creșteri spectaculoase, susținută entuziast de industria serviciilor și fuzionând pe alocuri cu cea a turismului.

Contacteaza-ne