Crezul nostru
Obsidianul este acea rocă, dură și sticloasă, provenită din răcirea rapidă a lavei, ceea ce îi conferă fermitate și ascuțime.

Homo Sapiens s-a ajutat de ea să vâneze și să se apere, iar acum le este de folos medicilor, obsidianul fiind folosit în chirurgia de mare finețe. Și sigur nu întâmplător, ca piatră semiprețioasă, obsidianul este considerată a fi piatra intuiției, a puterii magice de a ajunge cu mintea la esența lucrurilor, anticipându-le evoluția.

Ni s-a părut mai mult decât potrivit acest nume, bogat în semnificații, pentru a reflecta abordarea de consultanță profesională pe care ne-o propunem. Know how-ul Obsidian e “rock-solid”, dar abordarea este flexibilă și interacțiunea cât se poate de apropiată.

“Tăiem riscul de la rădăcină” și ne croim cu precizie drum prin zgomotul detaliilor, livrând soluții clare, adesea inovatoare de asigurare în business.

Credem cu tărie că, în afaceri, prevenția în materie de riscuri înseamnă de fapt viziune, gândire strategică și e un semn clar al educației de bussines. Când un întreg ecosistem de resurse umane și materiale depinde de capacitatea de a minimiza riscul, de a gândi în avans și de a preveni evenimentele nedorite, miza devine extrem de serioasă.

Este o miză ce trebuie bazată pe strategie și nicidecum pe consecința păguboasă a unui pariu pierdut care să ne dea “mintea de pe urmă”. Managementul riscurilor și transferul lor în asigurare țin de o viziune integrativă și integratoare, de responsabilitatea față de viitorul afacerii la cel mai înalt nivel de management și acționariat.

Avem o slăbiciune pentru oamenii de afaceri vizionari, maturi, responsabili și integri, cu valorile cărora vrem să ne identificăm în tot ceea ce facem.
Contacteaza-ne