Servicii de asistență și recuperare a daunelor

Obsidian Broker asigură consiliere pentru a vă ajuta să vă pregătiți, să negociați și să soluționați o cerere de recuperare a daunelor. Vă susținem, de asemenea, cu sfaturi practice pentru a reduce impactul unei pierderi și pentru a eficientiza demersurile necesare compensării prejudiciului.

În cazul unui incident, este posibil să aveți multe întrebări cu privire la modul în care funcționează o poliță de asigurare și care sunt etapele procesului de decontare. Rețineți că este un proces care trebuie parcurs pas cu pas, pe care îl veți definitiva cu consilierea societății noastre și alături de alți experți implicați, printre care autorități de reglementare ale statului și reprezentanți ai altor furnizori de servicii financiare.

Pentru a obține cea mai corectă și mai rapidă soluționare aferentă poliței dvs. de asigurare, Obsidian Broker solicită expertiza unor echipe multidisciplinare de profesioniști cu reputație și competențe în recuperarea despăgubirilor, de la experti tehnici, la avocați, consilieri juridici, mediatori, executori judecătorești sau notari.

Polița de asigurare pe care ați cumpărat-o este un contract între două părți, așa că - în limitele financiare și condițiile de acoperire contractate - aveți drepturi legale și servicii pentru clienți, pe care suntem onorați să le îndeplinim. Pentru a ne asigura că beneficiați de toate avantajele poliței de asigurare, rămânem alături de dumneavoastră pe tot parcursul derulării contractului. Toate etapele procesului de decontare vor fi detaliate și soluționate în permanentă legătură cu partenerul nostru Pavalascu Risk Consultants, reprezentant exclusiv în România al companiei britanice Crawco.

Cere o analiză personalizată completând formularul de mai jos!

Contacteaza-ne