Servicii de consultanță privind riscurile
O echipă de experți specializați în managementul riscurilor asigură consultanță companiilor în vederea identificării timpurii a riscurilor potențiale și a gestionării adecvate a acestora.

Rapoartele și consilierea specializată reprezintă instrumente esențiale în procesul de luare a deciziilor în orice situație de necesitate, de la evaluarea generală a investițiillor sau întocmirea strategiilor pentru intrarea pe piețe noi, la verificarea terților, verificările de conformitate sau de îndeplinire a standardelor de reglementare. Experții Obsidian Broker oferă un spectru larg de soluții, analiză, management și audit, pentru a răspunde nevoilor specifice fiecărui tip de companie.

Analiza de risc

De la variațiile în prețul mărfurilor și riscurile legislative, la crizele bancare, variații în stabilitatea sistemelor sau problemele piețelor emergente, practica demonstrează importanța identificării și a analizei riscurilor, în vederea elaborării strategiilor de prevenire, control și reducere a acestora.

Studiu de management de risc

Modul în care companiile reușesc să mobilizeze resurse pentru a gestiona riscurile, eficientizând costurile în îndeplinirea obiectivelor strategice, este singurul lor avantaj pe piețe din ce în ce mai competitive. Analiza statisticilor de risc și a contextului specific al unei companii în momentul deciziei reduce impactul pe care îl poate avea expunerea la riscul anticipat.

Auditul riscurilor companiei

Orice companie se confruntă cu factori interni şi externi care creează incertitudini legate de posibilitatea acestora de-și atinge obiectivele. Identificarea și evaluarea riscurilor este o componentă critică a procesului de optimizare a funcționării unei organizații.
Contacteaza-ne