Termeni si conditii
Copyright © 2019 Obsidian Broker

Acest site este proprietatea Obsidian Broker. Toate drepturile sunt rezervate.
Politica de confidențialitate | Termeni si condiții
Prin intermediul paginii web www.obsidianbroker.ro , Obsidian Broker oferă produse de asigurare, încheind contracte în baza cererii de ofertă a utilizatorului și respectând condițiile de asigurare și prevederile listate la categoria “Politici de confidențialitate”. Obsidian Broker deține toate drepturile de proprietate intelectuală (inclusiv drepturile asupra bazei de date) privind mărcile comerciale, mărcile de servicii, logo-urile și toate celelalte materiale prezentate in acest site. Toate drepturile sunt rezervate și niciun material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fără acordul expres exprimat de Obsidian Broker.

 • Nici unul dintre materialele prezentate pe acest site nu constituie o ofertă fermă de a contracta, cu atât mai mult ele nu se constituie ca o ofertă de vânzare-cumparare a vreunui serviciu de asigurare.
 • Informatiile oferite de acest website sunt corecte și furnizate cu bună credință. Datele, opiniile și știrile conținute pe website sunt furnizate cu scop exclusiv informativ asupra activităților Obsidian Broker, iar compania nu garantează actualizarea constantă a acestora.
 • Cand vizitati site-ul www.obsidianbroker.ro, serverul de web înregistrează automat numele furnizorului dumneavoastră de servicii internet și site-ul web de pe care ne vizitați. Alte date personale vor fi memorate numai dacă sunt oferite voluntar de dumneavoastră, de exemplu, în contextul unei cereri de ofertă, al unui sondaj de opinie, concurs sau în cursul executării unui contract. Persoanele care interacționează cu asiguratorul Obsidian Broker prin intermediul acestui site trebuie să știe că realizăm prelucrarea datelor cu caracter personal respectând prevederile legale din România. Mai multe detalii referitoare la procedura de prelucrare a datelor cu caracter personal puteți găsi în cadrul secțiunii “Politica de confidențialitate”, disponibila pe acest site.


 • Prin introducerea datelor personale solicitate în vederea obținerii ofertei, utilizatorul confirmă următoarele:
  1) că este de acord cu termenii și condițiile conținute în documentul vizat
  2) că a luat cunoștință și este de acord cu condițiile de asigurare generale și specifice aferente tipului de asigurare ales
  3) că datele și informațiile pe care le va furniza sunt reale la momentul introducerii lor. Utilizatorul trebuie să se asigure că datele introduse sunt corecte, având posibilitatea de a le modifica dacă observă erori;
  4) că își exprimă acordul pentru prelucrarea datelor sale cu caracter personal. Utilizatorul își poate exprima acordul pentru procesarea datelor personale pentru a fi folosite în activități de marketing și telemarketing. Aceasta declarație nu este obligatorie pentru încheierea contractului de asigurare. Folosirea paginii şi protejarea informaţiilor transmise

  Pagina noastră de internet este destinată persoanelor majore, care au împlinit vârsta de 18 ani și care au capacitate deplină de exercițiu, asumându-și obligații în mod direct și îndeplinind personal acte juridice.
  Obsidian Broker asigură securitatea datelor transmise și aplică toate măsurile de securitate tehnică și organizatorică pentru protejarea datelor împotriva oricărei situații de manipulare accidentală sau intenționată, pierdere, distrugere sau împotriva accesului unei persoane neautorizate. Pagina de internet este protejata prin conectare cifrată, iar transferul datelor personale, precum și procesul de autorizare, dacă sunt utilizate, sunt protejate de protocoale standard de securitate. Utilizatorul are posibilitatea de a încheia în orice moment interacțiunea cu acest site.
  Obsidian Broker are dreptul sa modifice unilateral prevederile din Termeni si Condiții, în acord cu prevederile legale.
  Orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor personale. Acest drept de opoziție poate fi exclus pentru anumite prelucrări prevăzute de lege (de ex.: prelucrări efectuate de serviciile financiare și fiscale, de poliție, justiție, securitatea socială).

  Prin urmare, această mențiune nu poate figura dacă prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoana are, de asemenea dreptul de a se opune, în mod gratuit și fără nici o justificare, la prelucrarile datelor sale personale în scopuri de marketing direct. Pentru a solicita ștergerea datelor personale, pentru reclamații cu privire la funcționarea paginii, dar și pentru orice altă sugestie ne puteti contacta:
  Prin E-mail la adresa: office@obar.ro
  Personal la sediul Obsidian Broker, adresa: Str. Moților 13A, tronson B, et. 4, ap. 27, Sector 3, București - 031521
  Printr-o cerere transmisă prin poșta la Str. Moților 13A, tronson B, et. 4, ap. 27, Sector 3, București - 031521
  Telefonic – la numarul: +40 21 7969 383
  Completând formularul de mai jos
  Contacteaza-ne