Alte categorii de asigurări

Obsidian Broker deține în portofoliu toate tipurile de polițe de asigurare adresate companiilor, de la asigurări speciale pentru bănci și instituții financiare și garanții extinse, la polițe care preiau riscurile în cazul incidentelor cibernetice sau protecția datelor.

Bankers' Blanket Bond (Asigurarea pentru Bănci și Institutii Financiare)

Configurată cu consilierea experților Obsidian Broker, acest tip de asigurare preia riscurile pierderilor financiare directe din fals, fraudă cibernetică, pierderea fizică sau modificare a actelor, falsificarea instrumentelor de plată sau a banilor, extorcare sau alte tipuri de fapte penale pe care le-ar putea comite salariații.

Asigurararea de Erori și Omisiuni


Agenții de asigurări sau experții în consultanță financiară, alături de contabili sau profesioniștii din IT&C se numără printre categoriile profesionale ale căror riscuri probabile în desfășurarea muncii sunt preluate de acest tip de poliță.

Asigurarea de garanție extinsă


Sunt interesați de beneficiile acestei polițe în special producătorii și utilizatorii din industrii extrem de competitive, în cazul cărora o garanție mai lungă oferă un important avantaj în fața concurenților.

Asigurarea riscurilor cibernetice


Beneficiile venite o dată cu tehnologiile inovatoare sunt secundate de riscuri pe măsură, în fața cărora orice organizație rămâne vulnerabilă.

Asigurarea riscului de neconformitate privind protecția datelor

Datele personale au devenit o clasă nouă de active, inestimabile pentru companiile aflate în permanentă dezvoltare. În paralel, reglementarea domeniului este din ce în ce mai strictă, cu prevederi speciale pentru stocare și prelucrare și amenzi imense în caz de neconformitate sau incidente de securitate.

Asigurarea riscului de fraudă (Crime Insurance)


Pe lângă strategiile proactive destinate gestionării riscului de fraudă, care implică proceduri de detectare și evaluare a vulnerabilităților unei organizații, autoritățile de management pot transfera acest tip de riscuri unei companii de asigurări.

Asigurarea pentru răpire (Kidnap and Ransom Insurance)

Obsidian Broker deține un portofoliu consistent de asigurări pentru cazuri de răpire, răscumpărare, extorsiune și alte tipuri de situații de criză, cum ar fi extorcarea cibernetică, sechestrul illicit al produselor, deturnarea, lipsirea ilegală de libertate, amenințarea, dispariția, criza de ostatici, răpirea copiilor, agresiunea și violența la locul de muncă.

Asigurarea de dronă


Companiile care fac filmări profesioniste, monitorizări ale culturilor sau inspectarea terenurilor impracticabile – în seria operațiunilor care pot fi înlesnite sau efectuate cu acest tip de dispozitiv -, pot opta pentru asigurarea echipamentelor prin polițele Obsidian Broker.

Contacteaza-ne