Asigurarea de garanție extinsă

Un antreprenor care deține o linie completă de echipamente destinate terasării și asfaltării șoselelor ar putea solicita o garanție extinsă, poliță care i-ar securiza bugetul pentru o perioadă determinată, asigurând, totodată, cheltuielile de mentenanță și reparații. Sunt interesați de beneficiile acestei polițe în special producătorii și utilizatorii din industrii extrem de competitive, în cazul cărora o garanție mai lungă oferă un important avantaj în fața concurenților.

Echipamentele, utilajele, mașinile sau părțile componente sunt livrate cu garanția producătorului sau a vânzătorului, valabilă pentru o perioadă determinată. Termenii și durata acestor contracte pot fi modificate în cadrul planurilor de garanție extinsă. Industria automobilelor, a utilajelor echipate cu tehnologii inovatoare, alături de cea a produselor electronice și a computerelor, a generatoarelor de energie sau a sistemelor de captare solară se numără printre cei mai obișnuiți solicitanți ai acestui tip de asigurare. Polița preia riscurile utilizatorilor, producătorilor, comercianților cu amănuntul sau furnizorilor de servicii.

O echipă cu experiență în colaborări cu producători, dealeri și alte tipuri de specialiști implicați în industria mașinilor și echipamentelor asigură consultanță pentru definirea planurilor de garanție extinsă.
Polița asigură echipamente noi și folosite, prin soluții personalizate, care răspund nevoilor clienților noștri cu o varietate de opțiuni de acoperire.
Emisă la recomandarea experților Obsidian Broker, polița poate acoperi sumele compensatorii datorate persoanelor păgubite, diverse tipuri de cheltuieli de judecată, daune morale și pierderile din profit rezultate din diminuarea cifrei de afaceri.

Cere o analiză personalizată completând formularul de mai jos!

Contacteaza-ne