Asigurararea de Erori si Omisiuni

Dacă o companie de transport maritim trimite echipamente unui producător în America de Sud în loc să le expedieze la adresa corectă din Africa de Sud, cineva va trebui să plătească atât costurile totale de expediție către destinația reală, cât și pierderile pe care clientul le-ar putea avea ca urmare a întârzierii livrării.

Chiar și cei mai exigenți profesioniști pot face greșeli, cu repercusiuni financiare, uneori grave, pentru clienții lor. Chiar și fără să se fi comis vreo greșeală, un client ar putea insista că brokerul este responsabil pentru eșecul unei investiții, iar în cazul unui dezastru financiar, mulți investitori ar fi tentați să dea în judecată contabilul, chiar dacă riscurile asociate erau de la început cunoscute.

Necesară mai ales furnizorilor de servicii sau consultanță, polița care preia riscurile pentru erori și omisiuni profesionale este un tip de asigurare de răspundere care protejează companiile, lucrătorii și alte categorii non-standard de profesioniști împotriva acuzațiilor de neglijență și muncă necorespunzătoare. Agenții de asigurări sau experții în consultanță financiară, alături de contabili sau profesioniștii din IT&C se numără printre categoriile profesionale ale căror riscuri probabile în desfășurarea muncii sunt preluate de acest tip de poliță.
Emisă la recomandarea experților Obsidian Broker, polița poate acoperi sumele compensatorii datorate persoanelor păgubite, diverse tipuri de cheltuieli de judecată, daune morale și pierderile din profit rezultate din diminuarea cifrei de afaceri.

Cere o analiză personalizată completând formularul de mai jos!

Contacteaza-ne