Asigurarea creditului de export

Prin asigurarea creditelor de export, îi sprijinim pe investitorii români în afaceri complexe cu orice tip de parteneri, înlesnindu-le accesul pe piețe cu risc ridicat. Exportatorii au în Obsidian Broker un partener pe termen lung pentru a înfrunta o serie de situații neprevăzute, de la insolvențe și denunțări unilaterale ale contractelor, la riscuri politice sau cazuri de forță majoră.

Fiecare țară, indiferent de nivelul ei de dezvoltare, urmărește să-și sporească exporturile. Afacerile pe piețe internaționale aduc oportunități noi, dar presupun și o serie de noi pericole, de la instabilitate politică și probleme de securitate, la nerespectarea reglementărilor externe, variații ale cursului valutar sau modificarea legilor cu impact asupra fiscalității, probleme vamale, de carantină sau tarife neprevăzute aplicate la frontieră.
Experții Obsidian Broker oferă consultanță pentru identificarea și evaluarea tuturor riscurilor secifice piețelor pe care activează fiecare dintre partenerii săi, pentru a stabili o soluție optimă privind plasarea acestor riscuri către asiguratori.

Cere o analiză personalizată completând formularul de mai jos!

Contacteaza-ne