Asigurarea de garanții

Garanții - Siguranță în proiectele de anvergură


Asigurarea de garanții reprezintă o capabilitate-cheie a angajaților companiei de brokeraj Obsidian Broker. O echipă de consilieri cu experiență în contractele de achiziții publice oferă asistență în parteneriate pe termen lung, pentru siguranța companiilor care derulează contracte cu instituțiile publice.
Susținem profesionalismul, responsabilitatea și bunele practici în relațiile contractuale. În parteneriat cu companii de asigurări cu notorietate internațională, Obsidian Broker oferă prime competitive pentru toate tipurile de instrumente de garantare necesare societăților care derulează contracte cu instituțiile publice, polițe obligatorii pentru atribuirea contractelor de achiziție sau pentru concesiunea lucrărilor publice și a serviciilor.
Asigurăm consiliere pentru a le garanta companiilor partenere atât libertate financiară, cât și protecție împotriva clauzelor abuzive sau a oricăror eventuale cereri nefondate venite din partea beneficiarului.

GARANȚIA DE PARTICIPARE LA LICITAȚII

Flexibilitatea, costurile reduse și o echipă cu experiență în analize economico-financiare și legislație publică sunt fundamentul colaborării cu partenerii noștri implicați în afaceri cu statul.

GARANȚIA DE BUNĂ EXECUȚIE

Suntem parteneri cu angajament ferm al companiilor care semnează contracte de achiziție publică, garantând bunele practici și îndeplinirea obligațiilor contractuale asumate.

GARANȚIA DE ANTREPOZIT VAMALObsidian Broker vine în întâmpinarea importatorilor cu instrumente de garanție vamală, polițe care acoperă în totalitate riscurile și asigură libertatea financiară a partenerilor noștri.
Contacteaza-ne