Asigurarea de răspundere civilă a prestatorului de servicii

De la ateliere de reparat produsele electrocasnice, la companiile de curățenie în clădirile de birouri, toți prestatorii de servicii ar putea fi interesați să elimine riscurile cu privire la prejudiciile aduse terților în perioada de prestare a serviciului.

Emisă în completarea asigurării de răspundere civilă generală, acest tip de poliță protejează și după finalizarea prestării serviciilor și recepționarea acestora.

De la ateliere de reparat produsele electrocasnice, la cizmării sau alte tipuri de reparații, de la curățătorii, la operatori de curățenie pentru clădirile de birouri, toți prestatorii de servicii ar putea fi interesați să elimine riscurile unor plângeri cu privire la pagubele sau eventuale vătămări corporale derivate din perioada de prestare a serviciului.

Niciun antreprenor nu dorește să se confrunte cu un proces, deși procesele sunt, de fapt, o practică obișnuită în lumea de afaceri. Dacă un client depune plângere pentru o acuzație acoperită de această polița, compania de asigurare va acoperi atât daunele solicitate, cât și cheltuielile legate de proces sau taxele legale, de la taxele de avocat, la costurile generale ale instanței.

Cere o analiză personalizată completând formularul de mai jos!

Contacteaza-ne