Asigurarea mărfurilor transportate pe mare

Estimările asociațiilor profesionale arată că 90% din transportul internațional de marfă se realizează pe mare. Deși cea mai mare parte a activității de transport se realizează cu ajutorul containerelor de ultimă generație, rămân deosebit de importante și alte măsuri de gestionare a riscurilor.

Prin această asigurare sunt acoperite bunurile transportate pe trasee maritime interne sau internaționale și se adresează proprietarilor bunurilor transportate, producători, exportatori, importatori sau alte companii ce prestează servicii pentru acestea, de la case de expediții, la distribuitori.

Companiile își pot asigura investițiile pentru diverse scenarii dezastruoase, de la incendii, explozii sau intemperii, până la inundație sau scufundarea navei, cheltuielile implicate de descărcarea mărfii într-un port de refugiu, piraterie, furt, jaf sau alte riscuri de depozitare.

Acest tip de poliță este un produs flexibil, care permite asigurarea bunurilor care fac obiectul transportului, inclusiv cheltuielile de transport, vamale, precum și alte cheltuieli asociate.

Cere o analiză personalizată completând formularul de mai jos!

Contacteaza-ne