Asigurarea medicală pentru călătorii în străinătate

Călătorim alături de partenerii noștri, preluând toate riscurile care ar putea amenința sănătatea în vacanțe, teambuilding-uri sau în deplasările de afaceri.

Polițele din portofoliul Obsidian Broker sunt "all inclusive", acoperind toate situațiile de risc care pot apărea într-un voiaj, de la furtuni și uragane vătămătoare, la accidente sau urgențe medicale legate de episoade acute ale unor afecțiuni.

Produsele de asigurare sunt perfect adaptate nevoilor clienților noștri, cu prevederi suplimentare în funcție de specificul fiecărei călătorii. Un team-building la schi într-o stațiune montană austriacă implică riscuri suplimentare asociate sporturilor sezoniere, în timp ce o aventură cu mașina prin Europa este mai sigură cu o poliță de asistență rutieră.

Pentru profesioniștii care colaborează cu instituții sau companii cu sediul în afara țării, experții Obsidian vor configura polițe pentru călătorii multiple. În acest sens, avem parteneriate cu companii de prestigiu pentru acordarea serviciilor de urgență în afara României.

Cere o analiză personalizată completând formularul de mai jos!

Contacteaza-ne