Asigurarea porturilor si terminalelor maritime

Căile navigabile și porturile se pot aglomera cu nenumărate ambarcațiuni implicate în trafic comercial, pescuit sau voiaje de agrement. În încercarea de a-și diversifica permanent activitățile, multe porturi sunt implicate în logistică și expediții, ceea ce comportă, de regulă, multe alte riscuri asociate.

Asigurările destinate porturilor și terminalelor maritime din portofoliul Obsidian Broker sunt configurate luând în considerare toate riscurile la care este expus un operator în extraordinara dinamică a comerțului actual. Terminalele moderne funcționează cel mai adesea ca un punct complet de expediție, având nenumărate zone operaționale, de la cele destinate încărcăturii, la centre pentru documente, expediere, birourile de agenție navală sau agenții de rezervare pentru transporturile terestre, printre multe altele.

Fiecare port este unic, prin urmare fiecare produs de asigurare emis este personalizat și adaptat nevoilor partenerilor noștri. Soluțiile de asigurare din portofoliul Obsidian Broker acoperă răspunderea operatorilor portuari, acoperind pagubele produse asupra proprietăților sau echipamentelor de manevrare, de la macarale, inclusiv cele de cheu, la utilaje portuare.

De asemenea, asigurarea acoperă avarierea navelor și deteriorarea încărcăturii, cheltuieli pentru îndepărtarea epavelor, obligații legale și contractuale, prejudicii aduse terților, operațiuni de scufundări sau costuri de curățare a poluării. Nu în ultimul rând, acest tip de asigurare acoperă investitorii pentru cazul întreruperii activității portului.

Cere o analiză personalizată completând formularul de mai jos!

Contacteaza-ne