Asigurarea răspunderii față de pasageri, inclusiv bagaje și marfă

Marea majoritate persoanelor, bagajelor și mărfurilor transportate de companiile aeriene ajung la destinație la timp și în condiții excelente. Totuși, există situații în care pasagerii pot suferi accidente, iar bagajele și mărfurile pot fi ocazional deteriorate, întârziate, pierdute sau distruse în zbor sau în tranzit.

Fiind vorba de bugete extinse, asigurările și reasigurările din aviație au un caracter internațional și standarde ridicate, stabilite printr-o practică relativ uniformă.
În conformitate cu reglementările și tratatele internaționale, companiile aeriene trebuie să-i despăgubească pe terții prejudiciați, inclusiv pe proprietari sau pasagerii ale căror bagajele sau marfă transportată au fost deteriorate, întârziate sau pierdute.

Polițele din portofoliul Obsidian Broker acoperă sumele datorate cu titlu de despăgubiri și cheltuielile de judecată aferente pentru o serie de situații neplăcute, de la decesul sau vătămarea corporală a pasagerilor, la pierderea sau deteriorarea bagajelor ca urmare a unui accident al aeronavei.

Cere o analiză personalizată completând formularul de mai jos!

Contacteaza-ne