Asigurarea cheltuielilor suplimentare din întreruperea afacerii

În cazul unui dezastru, un antreprenor poate dispune o serie de cheltuieli suplimentare pentru redresarea companiei, de la cele care i-ar permite continuarea activității, la investițiile necesare pentru scurtarea perioadei de criză.

Structurată corespunzător, această poliță, venită în completarea asigurării pentru pierderile rezultate din întreruperea activității, poate oferi capitalul critic necesar unei afaceri pentru a supraviețui unui dezastru. Poate face diferența între o întreprindere capabilă să reconstruiască, să recupereze și să întrețină relații cu furnizorii și clienții săi, sau una grav afectată, aflată chiar în situația de a închide definitiv.

Fiind vorba de un efort bugetar adăugat celor deja angrenate în compensarea pagubelor, cheltuielile suplimentare alocate pentru redresarea situației tensionează și mai mult un moment critic al companiei. Polițele de asigurare din portofoliul Obsidian Broker acoperă acest tip de cheltuieli.

Pe lângă costurile de închiriere ale unor noi spații, în cazul relocării, se pot adăuga cheltuieli suplimentare pentru îndepărtarea molozului în cazul unei explozii sau al unui cutremur, costuri de intervenție a departamentului de pompieri în cazul exploziilor sau incendiilor sau onorarii profesionale pentru diverse tipuri de specialiști implicați în intervenție.

Cere o analiză personalizată completând formularul de mai jos!

Contacteaza-ne