Asigurarea de răspundere civilă a chiriașului

Dacă sunteți pregătit să faceți saltul de la un sediu mic la închirierea unor spații de birouri sau a unor hale de producție înseamnă că afacerea dvs devine importantă. Înainte de a face următorul pas, există câteva lucruri pe care ar trebui să le știți despre asigurările pentru închirierea acestor spații.

Proprietarul poate avea o asigurare specială pentru spațiu, dar chiar și așa, aveți nevoie de propria dvs. asigurare de răspundere civilă. Asigurarea proprietarului nu vă poate proteja investiția dacă, printr-un incendiu sau alt tip de dezastru, ar fi distruse clădirea, alături de bunurile și de echipamentele din interior.

Cu consilierea experților Obsidian Broker puteți configura polițe adaptate pentru a acoperi pagubele produse proprietăților închiriate. Polițele sunt emise personalizat, atât pentru activitățile de birou, cât și pentru cele productive.

Acest tip de poliță acoperă pagubele produse atât clădirii sau ale mobilierului din dotare, aparținând proprietarului, cât și deteriorarea instalațiilor care asigură funcționalitatea clădirii, de la instalatii de aer conditionat, la cele de încălzire sau sanitare.
Acest tip de asigurare acoperă mai acoperă:
  • Cheltuielile de judecată
  • Cheltuielile de judecată rezultate din procesul civil
  • Costurile de înlocuire a documentelor deteriorate sau pierdute
  • Cere o analiza personalizata completand formularul de mai jos!

    Contacteaza-ne