Asigurarea lucrărilor de construcții -montaj (EAR)

De la începutul lucrărilor și până la finalizarea acestora, șantierele se confruntă cu o serie de pericole care ar putea antrena costuri uriașe pentru un antreprenor și pentru toți cei implicați în proiect. Prin urmare, este important ca fiecare dintre clienții noștri să obțină acoperirea potrivită pentru proiectele în care sunt angrenați, pentru a se asigura că nu vor suferi nicio pierdere inutilă în urma unui incident neprevăzut.

Aceste asigurări sunt concepute pentru a acoperi riscul în cazul pierderilor care ar putea rezulta din montarea mașinilor, a instalațiilor și structurilor, acoperind inclusiv eventuale daune fizice aduse lucrărilor, echipamentelor și utilajelor. Polița include și răspunderea pentru vătămări corporale aduse terților sau daune materiale produse în cursul acestor operațiuni. Acoperirea pentru întârzierea costurilor de pornire este de obicei o acoperire opțională. Asigurarea vizează atât antreprenorul general, cât și subcontractanții și, în unele cazuri, furnizorii și producătorii de echipamente.

Polița este potrivită pentru toate tipurile de proiecte, de la montarea centralelor electrice în clădiri de birouri sau ansambluri rezidențiale, la proiectele de electrificare, instalații de tratare a apei și a apelor uzate și centre de telecomunicații.

Cere o analiză personalizată completând formularul de mai jos!

Contacteaza-ne