Asigurarea navelor de agrement

Echipa Obsidian Broker susține industria marină de agrement, oferind diverselor tipuri de operatorii de pe această piață expertiza și experiența necesară pentru a configura soluții viabile în atenuarea și transferul riscurilor.

Indiferent de tipul ambarcațiunii de agrement pe care îl dețineți, iaht, barcă cu pânze, cu motor sau de croazieră, Obsidian Broker oferă polițe de asigurare perfect adaptate, care acoperă toate tipurile de riscuri.

Polițele pentru toate riscurile includ răspunderea civilă, acoperind inclusiv costurile unui proces, răspunderea pentru poluare și pe cele necesare pentru îndepărtarea epavei. De asemenea, polița acoperă anumite cheltuieli medicale și conexe pentru toți cei aflați la bord și, în funcție de opțiunile inițiale, echipamentele de pescuit sau efectele personale ale acestora.

Ambarcațiunea și proprietatea asociată sunt asigurate împotriva pierderii totale sau a avarierii, a daunelor accidentale sau a celor produse ca urmare a evenimentelor meteorologice, furt sau vandalism, printre multe altele. Porturile de agrement, cluburile de iahturi sau alte facilități similare în care clienții noștrii își păstrează navele pot fi incluse și ele în polițe, ca asigurări adiționale.

Cere o analiză personalizată completând formularul de mai jos!

Contacteaza-ne