Asigurarea toate riscurile

Pentru echipele de management, informaţia reprezintă materia primă strategică în fundamentarea deciziei și, în consecință, una dintre premisele succesului. Există, însă, și zone de hazard, cu variabile greu sau imposibil de controlat.

Efortul de anticipare a riscurilor în domenii cu multiple vulnerabilități poate fi compensat în totalitate de polițele speciale, care acoperă toate situațiile de pericol, asigurând atât bunurile proprii, cât și pagubele produse terților.
Fiind o modalitate unică de a garanta siguranța unei investiții în fața unor pericole speciale, polița de tip toate riscurile este din ce în ce mai solicitată în cazul achizițiilor publice sau al lucrărilor finanțate din fonduri europene, dar reprezintă o soluție optimă și pentru constructori, dezvoltatori imobiliari sau alte tipuri de antreprenori. În cazul acestei asigurări sunt acoperite toate posibilele pericole, în afara celor exceptate. De exemplu, dacă polița „toate riscurile” emisă pentru un proprietar de locuințe nu exclude în mod expres acoperirea actelor de vandalism, atunci ansamblul său rezidențial va fi acoperit în caz de daune produse de răufăcători.

Polița de acest tip acoperă, de asemenea, și sumele pe care antreprenorul ar avea obligația legală să le plătească terților pentru cazurile de îmbolnăvire sau vătămare corporală în cursul unor accidente sau pentru daunele materiale cauzate terților prin accidente produse în incinta sau în imediata vecinătate a proprietății sale.

Cere o analiza personalizata completand formularul de mai jos!

Contacteaza-ne