Asigurări de răspundere profesională pentru executori judecătorești

De la testamente neclare, la litigii legate de creanțe, active greu de vândut și presiuni severe în exercitarea profesiei, executorii judecătorești își asumă responsabilitatea de a comunica cu toți cei implicați într-o situație tensionată, de la clienți la avocați sau diverse tipuri de specialiști în tranzacții financiare, în încercarea de a soluționa cât mai eficient și mai rapid o sarcină profesională.

Polițele din portofoliul Obsidian Broker asigură sumele pe care executorul judiciar ar putea fi obligat să le plătească cu titlu de despăgubire pentru prejudicii produse prin comiterea unor acte de imprudenţă, neglijenţă, eroare sau omisiune în activităţi specifice, prevăzute în statutul profesiei și asumate prin contractul de prestări servicii.

Asigurările acoperă și prejudiciile produse de executorul judecătoresc prin pierderea sau deteriorarea valorilor încredințate de către părți.

În condițiile Legii nr. 188/2000, republicată, executorii judecătorești au obligația de a încheia o asigurare de răspundere civilă profesională valabila pe întregul teritoriu al României.
Acest tip de asigurare mai acoperă:
  • Cheltuielile de judecată
  • Cheltuielile de judecată rezultate din procesul civil
  • Costurile de înlocuire a documentelor deteriorate sau pierdute
  • Cere o analiză personalizată completând formularul de mai jos!

    Contacteaza-ne