Asigurări de răspundere profesională pentru experți și evaluatori tehnici și imobiliari

Cu un set imbatabil de competențe și abilități dobândite de-a lungul unei cariere care implică responsabilități majore, evaluatorii imobiliari pot înțelege ca prin magie valoarea exactă a unei proprietăți. Odată cu fluctuațiile pieței imobiliare din ultimele decenii, care a traversat perioade de boom, de dezastru și de relansare, rolul evaluatorului imobiliar a devenit și mai important și, totodată, activitatea acestuia este acum și mai riscantă.

Evaluatorii imobiliari se confruntă cu o varietate de riscuri, de la cele fizice, la cele financiare. Proprietățile sunt mereu pândite în umbră și evaluate din orice unghi. Valoarea determinată a proprietății poate fi utilizată pentru împrumuturi ipotecare, evaluări fiscale, negocieri imobiliare – ca să dăm câteva exemple dintr-o lungă serie de posibile situații în care și cea mai mică eroare ar putea avea consecințe uriașe pentru părțile interesate și, în final, pentru evaluator.

Asigurăm profesionalismul experților și evaluatorilor tehnici și imobiliari, preluând riscurile unor prejudicii produse ca urmare a unor erori sau omisiuni săvârşite în mod involuntar în desfăşurarea activităţii profesionale.

Obsidian Broker deține în portofoliu polițe speciale pentru cabinetele de avocatură, care pot fi încheiate atât cu cabinete individuale, grupate sau associate, sau pentru toți angajații care își desfășoară profesia în cadrul unei societăți profesionale.

Experți și evaluatori tehnici și imobiliari au obligația de a încheia o asigurare de răspundere civilă profesională valabilă pe întregul teritoriu al României.

Acest tip de asigurare mai acoperă:
  • Cheltuielile de judecată
  • Cheltuielile de judecată rezultate din procesul civil
  • Costurile de înlocuire a documentelor deteriorate sau pierdute
  • Cere o analiză personalizată completând formularul de mai jos!

    Contacteaza-ne