Asigurări de răspundere profesională pentru farmaciști

Competențele farmacistului continuă să se extindă, preluând, totodată, riscurile aferente unui domeniu mai larg de expunere. Prescrierea greșită a medicamentelor sau în doză necorespunzătoare, rămân, totuși, principalele acuzații care li se aduc acestor categorii de profesioniști.

Erori și accidente se produc și în cazul uneia dintre cele mai normate activități profesionale, indiferent de protocoalele și procesele obligatorii care o reglementează. Ați investit mult pentru a deveni farmacist! Este momentul să vă protejați investiția, achiziționând o acoperire de asigurare de răspundere profesională.

Adresate atât farmaciştilor şi asistenţilor, cât și unităţilor farmaceutice, depozite sau farmacii, asigurările de răspundere civilă profesională care acoperă acest tip de practică protejează de neprevăzut în cazul eventualelor prejudicii care pot fi provocate ca urmare a unor fapte care contravin normelor şi statutului profesiei, a regulilor de conduită, eticii şi deontologiei profesionale.

Polițele din portofoliul Obsidian Broker acoperă prejudiciile materiale care sunt o consecinţă directă a unor erori profesionale și care au ca rezultat vătămarea corporală sau decesul pacientului. Polița acoperă, de asemenea, costul suportat de către pacientul vătămat în cazul repetării unor proceduri sau investigaţii medicale, dacă acestea sunt consecinţe ale unor erori profesionale ale asiguratului.

În condițiile Legii nr. 95/2006, farmaciștii au obligația de a încheia o asigurare de răspundere civilă profesională valabilă pe întregul teritoriu al României.

Acest tip de asigurare mai acoperă:
  • Cheltuielile de judecată
  • Cheltuielile de judecată rezultate din procesul civil
  • Costurile de înlocuire a documentelor deteriorate sau pierdute
  • Cere o analiză personalizată completând formularul de mai jos!

    Contacteaza-ne