Asigurări de răspundere profesională pentru firme de pază și protecție

Companiile de pază au nevoie de polițe de asigurare specializate, adaptată nevoilor lor specifice. De la răspundere generală privind sănătatea sau integritatea fizică a grupurilor de persoane, la integritatea clădirilor sau a organizațiilor cărora le asigură securitatea, acești specialiștii lucrează în zone cu risc crescut și cu responsabilități speciale.

Când vine vorba despre asigurări, agenții de securitate se află într-o situație unică. Agenții de securitate se confruntă cu riscuri pe care niciuna dintre celelalte categorii profesionale nu le are. Însăși natura domeniului în care își desfășoară activitatea îi pune în situații periculoase, cu nenumărate tipuri de riscuri potențiale.

Obsidian Broker oferă o linie completă de produse de asigurare, care vă va proteja compania.

Polițele din portofoliul Obsidian Broker asigură sumele pe care firmele de pază și protecție ar putea fi obligate să le plătească cu titlu de despăgubire pentru prejudicii produse prin comiterea unor acte de imprudenţă, neglijenţă, eroare sau omisiune în activităţi specifice, prevăzute în statutul profesiei și asumate prin contractul de prestări servicii.
Acest tip de asigurare mai acoperă:
  • Cheltuielile de judecată
  • Cheltuielile de judecată rezultate din procesul civil
  • Costurile de înlocuire a documentelor deteriorate sau pierdute
  • Cere o analiză personalizată completând formularul de mai jos!

    Contacteaza-ne