Despre Noi

Cine suntem?

Combinăm experiența profesională și parteneriatele strategice cu cei mai importanți furnizori de asigurări la nivel internațional pentru a oferi consultanță și soluții complete de asigurări corporative, destinate tuturor industriilor, firmelor, companiilor sau multinaționalelor. În echipe multidisciplinare de experți interni și internaționali, evaluăm companii pentru a realiza planuri complexe de asigurare, preluând riscuri din domenii critice, de la aviațe și industria navală, la construcții, transporturi sau agricultură. Avem competență și soluții pentru domenii de înalt risc, cum ar fi piețele financiare, protecția cibernetică sau standardele de conformitate în stocarea și prelucrarea datelor, sau pentru zone supra-reglementate, cum ar fi turismul sau serviciile medicale. Competența și resursele Obsidian Broker sunt recunoscute în parteneriate pe termen lung cu companii din toate domeniile, cărora le asigurăm consultanța pentru managementul siguranței, în vederea creării unei culturi organizaționale axate pe protejarea angajaților, a partenerilor și a publicului.

Misiunea noastra

Obsidian Broker asigură proceduri de audit și servicii de consultanță privind evaluarea și gestionarea riscurilor, pe baza cărora dezvoltă programe structurate de asigurări, oferind și consiliere pentru compensarea decalajului de protecție a acestora. Realizăm analize integrate pentru identificarea și evaluarea riscurilor și programe de asigurare complexe, care reduc semnificativ costul total al riscurilor potențiale. Prin preluarea riscurilor, Obsidian Broker este un partener strategic al companiilor în efortul lor pentru îmbunătățirea procesului de luare a deciziilor în inițiativele strategice, o mai bună alocare a resurselor de capital și creșterea eficienței operaționale.

Asiguram:


  Servicii și produse de asigurare
  Servicii de consultanță, alături de analize, disponibile pe tot parcursul anului, cu privire la performanțele asigurării dvs. corporative, astfel încât să le puteți utiliza corespunzător.
  Asistență la producerea riscului asigurat și competență în gestionarea condițiilor de plată a unei despăgubiri
  Informarea permanentă a partenerilor cu privire atât la tendințele piețelor și ale politicilor privind angajații, cât și la schimbările de viziune sau a cadrelor legislative care reglementează industria în care activați.
  Soluții pentru eficientizarea costurilor planurilor de asigurare
  Raportare periodică


Obsidian Broker își respectă angajamente pe termen lung pe
piața din România, prin strategii bazate pe etici, bune practici si respect față de toți partenerii de afaceri și față de comunitate.

ARE YOU LOOKING FOR A CONSALTING?

lorem ipsum dolor sit elit. Perferendis veniam exercitationem ducimus magni.

LOOKING FOR EARNING MORE MONEY ?

lorem ipsum dolor sit elit. Perferendis veniam exercitationem ducimus magni.

Our main Features

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum. Perspiciatis unde omnis iste natus error sit.

Articole recente

Contacteaza-ne