Protecție pentru lichiditate și împotriva riscului de insolvență
Sectorul Construcțiilor este în creștere. Protecția operațiunilor prin asigurări
iulie 29, 2020
Garanția de antrepozit vamal – Descarcă Prezentarea (pdf)
septembrie 7, 2020

Cum poți încheia o poliță de asigurare pentru a te pune la adăpost?

 

Asigurarea de credit comercial facilitată de Obsidian Broker oferă protecție în caz de neplată prelungită a facturilor, preluând riscurile și în situațiile tot mai frecvente în care clienții intră în insolvență sau insolvență voluntară. Mecanismul de protecție al acestui tip de poliță asigură recuperarea pierderilor din neîncasarea facturilor, echilibrând rezultatele în acele perioade de nesiguranță în care inclusiv clientii cu cea mai bună reputație sau cu cel mai bun istoric s-ar putea confrunta cu constrângeri operaționale și implicit financiare.

În acest episod, Anghel Silviu, CCO Obsidian Broker într-un interviu cu Daniel A. Bujorean, MBA, CIM despre schema guvernamentală de garantare privind asigurarea creditului comercial.

 

 

 

_______________________

Despre Obsidian Broker

Obsidian Broker furnizează servicii profesionale de consultanță privind identificarea, analiza, evaluarea și adresarea adecvată a riscurilor, dezvoltând programe structurate de asigurări menite să elimine sau să reducă semnificativ impactul negativ potențial al producerii riscurilor respective.
Programele de asigurare create în concordanță cu nevoile clienților săi sunt plasate în piața de asigurări, locală și internațională, prin companiile de asigurări partenere, aliniind interesele clienților pentru produse de asigurare adecvate cu cele mai bune capacități și posibilități de subscriere ale asiguratorilor, astfel încât, atât clienții asigurați cât și partenerii asiguratori, să poată beneficia de cele mai bune condiții contractuale și de o eficiență operațională superioară, în condiții de totală transparență și încredere.

 

Cere o analiză personalizată completând formularul de mai jos!

 

    Contacteaza-ne