Verificare RCA – Obsidian Broker
ASF: Prin BAAR clienții pot să își reducă costul poliței de asigurare
septembrie 29, 2021
FMI: Inflația determinată de o creştere a preţurilor energiei
octombrie 22, 2021

VERIFICARE RCA | Administrare Istoric Asigurari Auto

 

Aici poti verifica rapid asigurarea RCA online din surse oficiale. Te rugam, urmareste instructiunile de mai jos pentru verificare RCA-ul online.

Daca doriti sa verificati inainte valabilitatea politei RCA, puteti sa o faceti completand informatiile pentru oferta AICI. Sistemul va va spune automat daca mai aveti o polita valabila pentru numarul de inmatriculare vizat. Evita amenda printr-o alerta RCA și cumpară o polită de asigurare RCA  pentru a putea fi un sofer responsabil si pentru a avea confortul protectiei in cazul unui incident.

 

➡️ VERIFICA VALABILITATE RCA 

 

Pentru a verifica valabilitatea rovinietei, folositi butonul alaturat!

 

➡️  VERIFICA ROVINIETA

 

➡️  ABONEAZĂ-TE LA ALERTĂ 

 

De asemenea, si pe site-ul Companiei Naţionale de Autostrăzi există o aplicaţie prin care şoferii pot verifica dacă au rovinietă valabilă. Pe site-ul CNADNR, şoferii pot verifica dacă au rovinietă valabilă prin introducerea numărului de înmatriculare şi a seriei de şasiu.

 

În aprilie 2020, conform datelor CNADNR, doar 46,7% dintre cele 5,4 milioane de vehicule înmatriculate în România apar în sistemul informatic de emitere, gestiune, monitorizare şi control al rovinietei (SIEGMCR) ca având achitate, în momentul de faţă, taxele de drum. Cel mai bun procent în acest sens s-a înregistrat în judeţul Ilfov, unde circa 60,9% dintre vehicule aveau o rovinietă valabilă la sfârşitul lunii martie, conform economica.net.

 

Contacteaza-ne