Sute de mașini de poliție din toată țara nu au asigurare CASCO
ASF: Sectiunea cu documentele in vederea autorizarii se transformă
august 27, 2021
STUDIU: Sunt cu 23% mai multe proceduri noi de insolvență în 2021
septembrie 7, 2021

Sute de mașini de poliție din toată țara nu au asigurare Casco. Știrea a apărut în exclusivitate pe site-ul offtherecord.ro, de unde aflăm că acesta constituie unul dintre motivele pe care le invocă polițiștii la protestele anunțate pentru această toamnă.

Astfel, polițiștii care lovesc autospecialele din dotare rămân ulterior fără ele. Iar aceste lucruri se pot întâmpla des în profesia lor. Mașinile zac ulterior nefolosite cu lunile până sunt reparate sau ajung la fier vechi.

Acesta este însă doar unul dintre motivele pentru care polițiștii se pregătesc de proteste de amploare. Din 27 septembrie, sindicaliștii din poliție anunță punerea în mișcare a Caravanei Moldovei. Oamenii legii vor pleca în marș din Iași spre București pentru a cere condiții mai bune de muncă. Mai exact, vor protesta pentru apărarea drepturilor și promovarea intereselor lor profesionale și economico-sociale.

 

Flota auto este unul dintre segmentele esențiale pentru buna desfășurare a unei afacerii, astfel încât strategiile de control și bună gestiune a acesteia reprezintă o prioritate pentru orice investitor. Proprietarii flotelor de camioane, autoutilitare sau autoturisme se pot baza pe experții Obsidian Broker, care vor oferi consultanță și produse de asigurare adaptate, astfel încât orice tip de investiție în acest domeniu să fie asigurată în fața multiplelor riscuri cu care se confruntă industria.

Asigurarea CASCO preia riscurile pentru toate aceste scenarii, iar experții noștri vă vor oferi soluții adaptate nevoilor specifice ale unei afaceri, fie că parcul de mașini este compus din diverse tipuri de cap tractoare, din flote de autoturisme folosite în transportul urban sau pentru livrarea bunurilor.

 

Cere o analiza personalizată completand formularul de mai jos!

Contacteaza-ne